HOME

service

PRIJSLIJST

contact en adres

over check

reserveer je check plek

 

 

 

Contact

 

Contactpersoon:

Serge Bagarian | eigenaar

 

Adres

CHECK doe het zelf garage

Transportstraat 5

6681 LP Bemmel

Bedrijventerrein `t Pannenhuis IIZie pagina openingstijden->

 

Telefoon

0263826001

 

info@checkdoehetzelfgarage.nl

 

KvK nr. 52720381

BTW nr. NL224952031B01

 

 

 

 

Routebeschrijving

 

CHECK doe het zelf garage is gelegen op een nieuw bedrijventerrein, en is daarom nog niet opgenomen in de meeste routeplanner-software.

 

U vindt CHECK doe het zelf garage als volgt;

Vanuit A-15: aan het einde v/d afrit A-15(richting Bemmel) slaat u bij de stoplichten linksaf richting Huissen(Karstraat). Volg de weg tot aan de 1ste rotonde, neem de eerste afslag op de rotonde en rij het bedrijventerrein `t Pannenhuis op.

Ga rechtdoor op dezelfde weg(Nijverheidstraat) totdat u bij een lichte 'slinger' in de weg komt, houdt links aan, u bevindt zich nu op het bedrijventerrein `t  Pannenhuis II en de Transportstraat.
In het laatste pand aan de linkerkant v/d straat bevindt zich CHECK achter de tweede overheaddeur.

 

Vanuit Arnhem/Huissen:

Wanneer u vanuit Arnhem zuid richting Huissen rijdt over de Malburgseveerweg, komt u links langs de RDW op. U slaat bij de RDW rechtsaf en slaat bij de stoplichten linksaf de Ingenieur molsweg op, u rijdt nu rechtdoor bij de volgende stoplichten. Blijf doorrijden op deze weg tot aan de tweede rotonde net voorbij het benzinestation (rechts).

U neemt de tweede afslag op deze rotonde en rijdt door tot aan de volgende rotonde ( Rabobank Huissen). Hier gaat u rechtdoor gaat op dezelfde weg (Stadswal) tot u bij weer een rotonde komt met een groen kunstwerk in het midden. Hier neemt u op de rotonde de tweede afslag en rijdt door tot u bij stoplichten komt(Rechts van u ziet u zalencentrum Valom).

U rijdt rechtdoor op dezelfde weg bij de stoplichten, u bevindt zich nu op de Karstraat (N839)en rijdt richting Bedrijventerrein `t Pannenhuis. Blijf deze weg volgen tot u aan uw linkerzijde het bedrijventerrein (o.a. Janssen totaal wonen) en een benzinepomp ziet. Rij rechtdoor en pak op de tweede rotonde de tweede afslag en rij rechtdoor de Nijverheidstraat in.

U bevindt zich nu op het bedrijventerrein `t Pannenhuis, volg de Nijverheidstraat waar u nu op rijdt en houdt links aan bij de slinger in de weg. U bevindt zich nu op de Transportdreef en bedrijventerrein `t Pannenhuis II, volg deze weg tot u aan uw linkerzijde het laatste pand in deze straat ziet. Hier bevindt zich CHECK doe het zelf garage achter de tweede overheaddeur.

 

Tomtom invoer:
Transportdreef, pannenhuis II, Bemmel.

De Transportstraat 5 staat tot op heden nog niet vermeld in routeplannersoftware, maar als u Transportdreef invoert en Pannenhuis II te Bemmel rijdt u gemakkelijk met uw routeplanner naar CHECK toe. (ook via Google maps)

 

 

 

 

 

CHECK doe het zelf garage  |  Transportstraat 5  |  6681 LP Bemmel  |   Mobiel: 0263826001   |   info@checkdoehetzelfgarage.nl