HOME

service

PRIJSLIJST

contact en adres

over check

reserveer je check plek

 

 

 

CHECK Huisregels

 

Starten met werken kan pas als u zich eerst meld bij een CHECK- medewerker die u een hefbrug, staplek of gereedschapkoffer toewijst voor gebruik.

CHECK vraagt u om een kleine borg van €20,- vooraf om te waarborgen dat u en anderen met zorg omgaan met de werkplaats. Wanneer u klaar bent met sleutelen wordt dit bedrag

verrekend met de eindafrekening.

 

Werkplekken dienen schoon en opgeruimd achtergelaten te worden wanneer u klaar bent met uw werkzaamheden.
Indien dit niet gebeurd brengt CHECK € 20,- in rekening.

 

Gereedschapkoffers dienen na gebruik afgegeven te worden bij een CHECK-medewerker, die vervolgens uw koffer controleert op complete inhoud en eventueel kapot gereedschap.

Indien de koffer niet compleet is wordt een bedrag in rekening gebracht per missend onderdeel. Zodat CHECK de koffer weer gebruiksklaar kan maken voor de volgende gebruiker.

 

Onderdelen kunt u bij de balie bestellen of kopen als het om kleinere onderdelen zoals bouten en moeren gaat.

 

Hefbruggen, gereedschapskoffers en staplekken worden per uur verhuurd.


Algemene voorwaarden

Werken bij CHECK doe het zelf garage gebeurt altijd op eigen risico. CHECK kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijke schade of schade als gevolg van een door u zelf uitgevoerde reparatie aan uw auto.

 

* Prijswijzigingen voorbehouden. Check is niet verantwoordelijk te houden voor typefouten op de website.

 

 

 

CHECK doe het zelf garage  |  Transportstraat 5  |  6681 LP Bemmel  |   Mobiel: 0263826001   |   info@checkdoehetzelfgarage.nl